OM ÅRE LIVE


Åre Live har siden oppstarten i 2016 blitt en fantastisk mini festival som går av stabelen uke 3 vært år, etter fulle hus både i 2017 og 18, kan vi garantere at Åre Live 2020 blir utsolgt!

For at du som gjest skal kunne få en totalopplevelse av hva Åre har å by på, har Åre Live inngått ett solid samarbeid med eventselskapet KOMENT AS.

Her vil vi sammen tilby en sammensatt opplevelse fra du starter hjemmefra til du er trygt tilbake etter en magisk weekend i Åre. https://www.koment.noEtter en herlig dag i Nordens største skianlegg, kan du om kvelden oppleve:
Før den tid bør man ta turen innom vinterens heftigste After-Ski og besøke ett av Åre´s etter hvert så mange kulinariske spisesteder.

 


Artister som skal opptre under ÅRE LIVE 2020 er som følgende:


FREDAG 10. JANUAR

//  artist kommer
//  

LØRDAG 11. JANUAR

//  artist kommer

//  


// Hele BYGGET blir nattklubb etter konsertene begge kveldene - 

 " Allt kul händer på Bygget under Åre Live 2020 "


Lokasjon:

Arrangementet gjennomføres på utestedene BYGGET og VERANDAN i ÅRE (SWE) 10 -11 januar 2020. BYGGET er Sveriges største utsted, og inneholder 2 restauranter, 6 barer, egen lounge, 4 dansegulv, rocke bar, samt ÅRE´s største live scene. 

Det vil bli gjennomført 4 konserter, med noen av Norges fremste artister og scenepersonligheter. 

Afterski på VERANDAN fredag og lørdag 10. - 11. Januar fra kl 15:00.

// På VERANDAN vil det på lørdag bli gjennomført After-ski fra kl 15:00, hvor ett av
Sveriges mest ettertraktede rockband spiller.


// VERANDAN fyller ca 600 personer


// Alle billetter til musikkarrangementer selges gjennom vår samarbeidspartner ; HooplaArrangør: ÅRE LIVE AS

Foretaket er en realitet basert på gründere med stor interesse for musikk, arrangement og events, med det mål for øye å gjennomføre denne typen arrangementer i ÅRE - Sverige.
ÅRE som reiselivsdestinasjon, har et unikt mangfold av fasiliteter og fritidsaktiviteter å tilby året rundt, noe som gjør destinasjonen til en yndet lokasjon for arrangementer.
Gründerne bak selskapet har siden 2005 opparbeidet seg et solid nettverk i ÅRE, innenfor flere bransjer og gjennom tett og godt samarbeid med lokale bedrifter - er ÅRE LIVE AS i dag en realitet. 


Official ticketmaster : Hoopla

Official mail : post@arelive.no